Entre tots la mataren i ella sola va morir


No parle de cap novel·la d’Agatha Christie, ací no està l’inspector Hèrcules Poirot, però podria vindre per saber que ha passat amb les 24 hores.

Escolte moltes veus que criden que “el tripartit ha matat les 24 hores, ha llevat les competicions de nit”, quina afició té la gent a parlar de coses que no veu.

Es com l’article que va escriure Aaron Ferrándiz on deia sense haver estar present que Toni Francés no va besar la Relíquia, dic que no va estar present, ni ho ha estat mai al final de la processó, perquè si hagués estat no comentaria al Facebook que després que “estes tres persones que formen el Tripartit, per sort o per desgràcia, a dia de avui, representen el poble d’Alcoi, i sols ells i el president de la asociació de Sant Jordi, tenen el plaer de poder besar la relíquia al final de la provessó“. I és que tot el poble d’Alcoi pot besar la Relíquia, qualsevol persona que haja estat al final de la processó a l’Església de Sant Jordi ho pot comprovar.

Ara arriben les 24 hores i UPyD, amb tot el dret del món pregunten que perquè s’han eliminat les competicions per la nit. Aquesta pregunta fa anys que la haurien d’haver fet, quan realment es van eliminar, a excepció del futbol sala i el bàsquet que es van negar, i realment feia pena, al pavelló érem uns 10 espectadors, just els que teníem que jugar després, ningú més, com jo estava allí ho puc contar.

També estava fa anys quan les competicions eres dissabte i diumenge, la gent es quedava a dormir, i per la nit a la pista exterior hi havia tres fileres de persones mirant el futbol sala, després van passar a divendres per tractar de revitalitzar-les, però aquesta fórmula no va funcionar i en lloc de tornar a l’anterior, van llevar les competicions nocturnes.

La gent durant els últims anys, només ha anat en massa a veure les exhibicions de ball, gimnàstica o patinatge. Per altres esports com el futbol sala, ara on més gent hi ha és al Trofeu Filaes. Recorde, que farà uns deu anys vaig jugar la final de les 24 Hores de futbol sala, va ser amb el Diario Ciudad, contra el Tejidos Alva, amb un pavelló A, (ara Mutualidad de Levante) quasi ple, a més quan va acabar la final van entregar allí mateix els premis de totes les competicions, motiu pel qual també hi havia tanta gent, l’any passat la final de futbol sala va ser al pavelló B, que estava quasi buit. No parle d’altres esports perquè no hi era, però pel que els propis esportistes comenten a les exhibicions de Judo per exemple tampoc va massa gent.

Hi ha molts records de les 24 hores, des de quan es jugava la ‘lligueta‘ d’estiu de l’ACB, per exemple, però no per aquesta eliminació va baixar la participació, hi ha que veure que passa durant tot l’any, la pròxima temporada la fuga d’esportistes a altres poblacions potser brutal, entre altres coses perquè per exemple jugar la lliga local de futbol sala va uns 90 euros per persona i a Alcoi, (l’única federada de la Comunitat), costa uns 200 €. Mentre les 24 hores d’Alcoi van morint altres com el Sol a Sol de Muro o les d’Ibi cada any reben més visitants i participants, hi ha que veure que passa a Alcoi?

Ara ja tenim ací les 24 hores, a la gent es queixa de la eliminació de les competicions nocturnes, on estaven l’any passat i els anteriors? Jo al pavelló amb 4 amics, jugant partits, sense espectadors.

Anuncios

Deja un comentario

Archivado bajo Coses que em passen pel cap

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s